Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. X
szafy teleinformatyczne

Szafy teleinformatyczne

Szafy 10" i Szafy 19"

Szafy teleinformatyczne umożliwiają właściwe rozmieszczenie urządzeń aktywnych i pasywnych oraz zapewniają optymalne warunki pracy tych urządzeń: chłodzenie, ochronę przed zanieczyszczeniami, jak również ochronę przed dostępem osób niepowołanych.

skrzynki montażowe

Skrzynki montażowe

Uniwersalne podtynkowe

Skrzynki Montażowe przeznaczone są do montażu w budynkach wielorodzinnych jak również jednorodzinnych w celu zakończenia okablowania w jednym miejscu i zabezpieczeniu instalacji przed niepożądanym dostępem do sieci domowych.

szafki multimedialne

Szafki multimedialne

Uniwersalne podtynkowe

Szafki Multimedialne przeznaczone są do montażu w budynkach wielorodzinnych jak również jednorodzinnych w celu zakończenia okablowania w jednym miejscu i zabezpieczeniu instalacji przed niepożądanym dostępem do sieci domowych.

szafki na klucze

Szafki na klucze

Szafki na klucze z haczykami

Szafki na klucze pomagają rozwiązać problem z z uporządkowaniem większej ilości kluczy.

W dniach 30.04.-04.05.2018r. firma Leomar będzie nieczynna.


Polityka prywatności
1. PPH Leomar właściciel serwisu internetowego leomar.pl (dalej „Serwis”) przywiązuje szczególną wagę do ochrony prywatności użytkowników Serwisu i bezpieczeństwa przetwarzania ich danych osobowych.

2. Dane osobowe użytkowników Serwisu zawarte w formularzach rejestracyjnych oraz dane osobowe zgromadzone automatycznie są przetwarzane z zachowaniem wymogów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.), oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002r. Nr 144, poz. 1204). Użytkownikom przysługuje prawo wglądu do dotyczących ich danych osobowych oraz prawo do ich poprawiania. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić ani usunąć.

3. Dane osobowe użytkowników Serwisu zawarte w formularzach rejestracyjnych przetwarzane będą przez PPH Leomar wyłącznie w celach realizacji usług świadczonych w Serwisie i w celach wskazanych w formularzach rejestracyjnych dotyczących konkretnych usług Serwisu. Nadto mogą być one przetwarzane, za zgodą użytkowników Serwisu, w prawnie usprawiedliwionych celach PPH Leomar, w tym marketingu bezpośredniego własnych produktów i usług PPH Leomar oraz firm z nią współpracujących. Administratorem danych osobowych jest PPH Leomar.

4. PPH Leomar nie przekazuje i nie dokonuje obrotu (nie sprzedaje, nie użycza) danych osobowych użytkowników Serwisu innym osobom lub instytucjom, bez zgody użytkownika. Przetwarzane przez PPH Leomar dane osobowe użytkowników Serwisu mogą zostać udostępnione uprawnionym organom państwa na ich żądanie, na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań lub osobom trzecim na podstawie orzeczeń organów państwa.

5. PPH Leomar gromadzi informacje pozyskiwane automatycznie, dotyczące adresów IP użytkowników odwiedzających Serwis i korzystających z usług świadczonych w ramach Serwisu. Zebrane w ten sposób informacje służą administrowaniu Serwisem, okresowym analizom statystyki odwiedzin, ustaleniu, które strony odwiedzane są najczęściej, określeniu poziomu funkcjonalności stron Serwisu. Informacje dotyczące IP użytkowników mogą zostać przekazane uprawnionym organom państwa, na ich żądanie na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań lub osobom trzecim na podstawie orzeczeń organów państwa.

6. Polityka stosuje mechanizm tzw. cookies tj. plików przechowywanych na dysku komputera użytkownika Serwisu służących zachowaniu parametrów nawigacyjnych użytkownika i statusu zalogowania. Mechanizm cookies nie ma na celu do pozyskiwania jakichkolwiek informacji o użytkownikach Serwisu, stosowany jest jedynie w celu agregowania danych statystycznych o ruchu użytkowników Serwisu. Użytkownik może usunąć cookies, co nie spowoduje żadnych utrudnień w korzystaniu z Serwisu.

7. Serwis zwiera odnośniki/linki do innych stron WWW. PPH Leomar nie ponosi odpowiedzialności za zasady zachowania prywatności obowiązujące na tych stronach.

8. Pytania i wątpliwości w zakresie polityki prywatności użytkownicy Serwisu mogą zgłaszać poprzez adres e-mail: sekretariat@leomar.pl

9. W przypadku zmiany obowiązującej polityki prywatności, odpowiednie modyfikacje powyższych zasad zostaną udostępnione na stronie Serwisu.

Wszelkie Prawa Zastrzeżone 2015 | Polityka prywatności
CD-WEB Agencja Interaktywna